КЗ "Іллінецький ЗДО №2 "Пролісок"
місто Іллінці, Вінницька область

"Пролісок" серед переможців конкурсу «Гратися і не боятися» від ЮНІСЕФ !!!

Діти старшої групи №3 «Капітошка», практичний психолог Елла Бойко та вихователі Олена Пелипенко, Наталія Драпалюк взяли участь у проєкті "Гратися і не боятися".

    Педагоги дотримались усіх вимог конкурсу, із дітьми починали свій день під руханку «Я і ТИ», перевіряли усі види обіймів у грі «Обійманці», використовували інші дієві інструменти для підтримки ментального здоров’я та розвитку дошкільнят та були обрані до команди переможців.

    Як переможці конкурсу «Гратися і не боятися», діти та вихователі старшої групи №3 «Капітошка» отримали розвивально -розважальний набір та ігри від ЮНІСЕФ та Грамоту за участь у конкурсі.

    

   Проєкт для щоденної підтримки ментального здоров'я дошкільників «Гратися і не боятися» розроблено в рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

   Отримані ігри, розмальовки та посібники одразу ж знайшли своє місце серед улюблених справ дітей групи «Капітошка», адже вони яскраві, змістовні та відповідають потребам сучасних дошкільників, продумані так, щоб «Гратися та не боятися».

 

« повернутися до списку новин

КЗВО

ДСЯО

МОН

Іллінці:
Погода
Календар свят України. Граматика української мови

Логін: *

Пароль: *